Het begint met

Vakmanschap en beleving

 

“Sfeervol, Smaakvol & Betaalbaar”, dat is waar Café-restaurant de Vliegende Hollander al 20 jaar lang naar toe streeft. En waar 20 jaar geleden nog bijna niemand De Vliegende Hollander kende, is het ondertussen een begrip in de regio.

Kenmerkend door de verschillende arrangementen die we bieden. Zo hebben we het arrangement “Historisch Leeuwarden”, die bestaat uit een wandeling en rondleiding door het historische centrum van Leeuwarden, met na afloop een 3 gangen menu.

Benieuwd naar de andere arrangementen? Neem een kijkje onder het kopje “arrangementen”.

Onze kracht ligt in het uitgebreide aanbod van gerechten in diverse prijsklassen. Voor alles kun je bij ons Café-restaurant terecht: dagschotels, weekmenu’s en natuurlijk onze uitgebreide menukaart. Heb je zin in vis of misschien een burger? Mexicaans of Indiaas? Of gewoon een lekkere frikandel voor de kinderen?
Kom dan langs!

Ook grote groepen kunnen in ons restaurant terecht. Voor groepen vanaf 15 personen heeft Café-restaurant De Vliegende Hollander keuze uit 3 menu’s in verschillende prijsklassen van 19,50 euro tot 24,50 euro. Natuurlijk kun je ook gewoon genieten van de dagschotels, die al beginnen vanaf 8,95 euro, en het normale menu met een grote groep.

 

Werken bij

Vacature Enthousiaste medewerker m/v voor in de bediening.

De Vliegende Hollander is opzoek naar een enthousiaste medewerker m/v voor in de bediening.

Voor twee of drie avonden beschikbaar is.

Als medewerk(st)er bediening:

– Ben je gastgericht
– Ben je flexibel
– Beheers je de Nederlandse taal
– Ben je representatief

Solliciteer snel mail je CV en motivatie naar vliegendehollanderlwd@gmail.com
Binnenlopen mag natuurlijk ook neem dan wel even je CV mee.