Menu kaart
Naast onze vaste menukaart bieden we elke week een wisselende platekaart en een 2-gangen menu aan. We hebben de keuze uit vlees, vis en vegetarisch, zodat er voor ieder wat wils is.
Onze menukaart vanaf donderdag 22 mei
Voorgerecht
Stokbrood kruidenboter | €6,75
Stokbrood met kruiden-knoflookboter
Broodplankje | €7,50
Brood met kruidenboter, olijven-tomatentapenade en aioli.
Friese mosterdsoep | €6,50
Met droge worst en fijne bosui.
Kerriesoep | €6,50
Kruidige kerriesoep met ham en appel.
Uiensoep Les Halles | €6,50
Krachtige uiensoep met spek, rode port en Gruyèrekaas.
Carpaccio Florence | €11,50
Huisgemarineerde dungesneden biefstuk met een frisse salade, tomaten tapenade en geschaafde pittige kaas.
Carpaccio Tokio | €12,75
Carpaccio van rauw gemarineerde tonijn met Hollande garnalen en een wasabi dressing.
Sante Fe Nacho’s | €8,25
Met tomatensalsa, lente ui, rode ui en pulled chicken. Gegratineerd met cheddar kaas en zure room saus.
Champignons in een jasje | €7,50
Gefrituurde champignons in bierbeslag. Geserveerd met knoflooksaus.
Hoofdgerechten vlees
Wiener Schnitzel s/m/xl | €17,50/19,50/21,50
Keuze uit de volgende sauzen: Stroganoffsaus/pepersaus/champignonsaus.
Bourgondische varkenshaas medaillons | €22,25
Varkenshaas medaillons met gebakken ui, champignons, paprika, spek en zilveruitjes.
Les Trois Moisquetaires | €24,50
Drie verschillende spiesjes van biefstuk, gyros en saté. Geserveerd met tzatzikie en satésaus.
Stoofschotel ‘De rode duivel’ | €19,50
Boterzacht rundvlees gestoofd in pittige ketjapsaus met diverse groente.
Gyrosschotel | €21,50
3 spiezen van kippendij, gekruid met gyroskruiden. Geserveerd met tzatziki, pita brood, rijst en salade.
Peper steak | €23,50
Gegrilde Black Angus biefstuk met een huisgemaakte pepersaus.
Steak Havana | €24,50
Gegrilde Black Angus biefstuk. Gebakken paddenstoelen in knoflookolie met chimichurri.
Indische kippenstoof | €20,25
Oosters gekruide kip en groenten. Geserveerd met rijst, satésaus, kroepoek, gebakken banaan en seroendeng.
Saté Royaal | €21,50
Spiesjes van gekruid kippendijvlees van de grill (350 gram) met satésaus. kroepoek en seroendeng. Geserveerd met friet en salade.
Italiaanse schnitzel | €22,50
Kipschnitzel met rauwe ham, roomkaas, tomaat en pesto.
U.S.A. special | €24,25
Gegrilde kip, varkenshaas en biefstuk. Geserveerd met knoflooksaus en kerriesaus.
U.S.A. special XL | €31,50
Gegrilde kip, varkenshaas, biefstuk, saté en een gyrosspies. Geserveerd met knoflooksaus en kerriesaus.
Hoofdgerechten vis
Gebakken schelvisfilet | €23,50
Mooi rugstuk gebakken met honing-mosterdsaus.
Zalm filet de Provence | €24,25
Gegrilde zalmfilet. Gegratineerd met tomaat, pesto en brie.
Zalm New Orleans style | €24,25
Pittige rijstschotel met garnalen en rivierkreeft.
Hoofdgerechten vegetarisch
Boswachterskost | €21,75
Diverse gebakken paddenstoelen met cherry tomaatjes, asperges en knoflook. Gegratineerd met brie. Geserveerd met aardappelgratin.
Kaasschnitzel | €19,25
Met mosterdsaus.
Indische groentestoof | €19,50
Oosterse gekruide groenten geserveerd met rijst, satésaus, cassave kroepoek, gebakken banaan en seroendeng.
Voor de kinderen
Pannenkoek naturel/spek | €7,50
Ouderwets lekkere pannenkoek met spek of stroop met suiker.
Kindermenu | €8,25
Keuze uit kroket, frikandel, kipnuggets of een kaasschnitzel. Geserveerd met friet, appelmoes en saus.
Desserts
American pie | €7,50
Appelgebak met vanille- ijs en saus met slagroom.
Sorbet V.O.C. | €8,50
Vruchten in een huisgemaakte siroop. Geserveerd met drie bollen sorbetijs.
Dame blanche | €6,50
Drie bollen vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom.
Crème Brûlée | €6,25
Met aardbeien-sorbetijs.
Tiramisu | €7,25
Traditioneel Italiaans dessert.
Cheesecake caramel | €7,25
Cheesecake met caramelsaus en slagroom.
Klein ijsje | €4,75
Twee bollen vanille ijs met slagroom.
Kinder ijsje | €4,00
Twee bollen ijs met slagroom. Keue uit smurfen- of aardbei ijs.
Dessert van de week | €7,50
Een wekelijks wisselend dessert.